10.12.2019
Redakce

Přihlaste své dítě na letní hokejovou školu Dynama Pardubice 2020!

Pardubice – HC Dynamo Pardubice spouští další ročník hokejové školy. Přihlašovat se můžete již nyní. V prodeji jsou i speciální vánoční poukazy s malým dárkem, které vám zajistí účast a nezapomenutelné prázdninové zážitky.

Již 6. ročník hokejové školy Dynama Pardubice se bude konat v červenci 2020. Jako každým rokem je připraven bohatý program pro děti ve formě různých činností. Na děti čekají tréninkové jednotky na ledě, suchu a další doplňující aktivity jako skatemill, aquapark nebo lanové centrum. Každé dítě obdrží dres hokejové školy. Těšit se mohou i na doprovodný program s hráči A-týmu, legendami klubu, ale i přednášky o výživě a jiné. Přihlašovat své děti můžete již nyní – https://hcdynamo.cz/mladez/zobraz.asp?t=prihlaska-do-skoly. V případě, že chcete darovat vánoční poukaz, napište na e-mail patrik.moucka@hcdynamo.cz.

Hokejová škola bude v termínu 12. – 17. července 2020 v enteria areně. Základní cena bez ubytování je 7 900 Kč, s ubytováním poté 9 900 Kč. Pro loňské absolventy a hráče Dynama jsou připraveny slevy ve formě několika procent ze základní částky.

O děti se budou starat profesionální trenéři mládeže a dohlížet na ně budou vedoucí s pedagogickým vzděláním. Mladí hokejisté a hokejistky budou rozděleni do skupin podle roku narození.

Hokejová škola startuje v neděli 12. července 2020 prezencí a bude končit 17. července 2020 po poslední tréninkové jednotce. Veškeré informace lze nalézt na webových stránkách HC Dynamo Pardubice v sekci mládež – hokejová škola. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na organizačního manažera hokejové školy na e-mailu patrik.moucka@hcdynamo.cz.