14.02.2020
Redakce

Poulíček: Vítězství je vzpruha, ale pro nás tím nic nekončí

Ostrava – Dynamo dokázalo uspět na ledě tabulkového konkurenta poměrem 5:3. Dvě branky dokázal Vítkovicím zasadit útočník Patrik Poulíček, který měl ze tří bodů radost, nicméně upozornil na to, že do konce základní části stále chybí sedm utkání.

Zápas obratů vyvrcholil ve druhé třetině, když pro sebe Vítkovice ukořistily vedení 3:2. To do konce prostřední dvacetiminutovky nevydrželo, když Dynamo využilo dvojnásobnou početní výhodu. „Bylo to super, že jsme přesilovku využili. Nalilo nám to fyzické síly do nohou, protože jsme šli do kabin za vyrovnaného stavu," řekl Patrik Poulíček.

Utkání bylo vyostřené, oba týmy hrály o hodně. „Bylo to vyhrocené, hodně oslabení a vyloučení. My jsme si říkali, že nechceme být vylučováni, ale stalo se. Byl to zápas o všechno. My posledních sedm utkání hrajeme o všechno, takže emoce budou vidět všude," dodal pardubický útočník.

„Neřekl bych, že hrajeme na hraně pravidel, spíše agresivně. Snažíme se dohrávat souboje a být nepříjemní, tvrdí. Nedávat soupeři moc prostoru. Tohle vítězství je pro nás vzpruha, ale pro nás tím nic nekončí. Máme dalších sedm utkání o bytí a nebytí," doplnil autor sedmi tref z tohoto ročníku.