08.04.2019
Jan Hrabal

Petr Sýkora: Byl to opravdu těžký zápas!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Další důležitou výhru si v baráži o Tipsport extraligu připsaly hokejové Pardubice. Dynamo dokázalo zvítězit v Českých Budějovicích 4:3 a o další tři kroky se přiblížilo svému záchranářskému cíli.

„České Budějovice na nás vlétly a měly určitě více ze hry v první třetině. Vstřelili jsme dva góly, to nás trochu uklidnilo… Pak ale Motor snížil, byl na dostřel, byl to pro nás opravdu těžký zápas!“ řekl po skončení utkání střelec třetí branky Dynama Petr Sýkora.

„Domácí hráli velmi dobře, hodně nás napadali, mají rychlé útočníky, hráli velmi dobře. Hodně nás jako v každém utkání podržel Ondřej Kacetl,“ pokračoval ve svém hodnocení pro klubový YouTube kanál.

Po pěti zápasech má východočeský celek plný počet patnácti bodů, to stále ale nic pro konečné účtování neznamená. „Snažíme se hrát zápas od zápasu, každý z nich je těžký. Baráž jsme již hráli a víme, že je potřeba bodovat každé utkání. Musíme hrát dál a urvat další body. Budeme se snažit makat v dalších zápasech,“ doplnil Petr Sýkora.