07.09.2020
Redakce

Petr Goodwill? Dědek je nominován na prestiží ocenění za záchranu Dynama

Petr Dědek byl v tomto roce nominován do hlasování v anketě Český Goodwill, a to za pomoc k záchraně pardubického Dynama. O nositeli titulu Osobnost pro rok 2020 pak svým hlasováním rozhodne veřejnost, do hlasování se tak může zapojit kdokoliv, tedy i fanoušci Dynama! Pomůžete Petru Dědkovi k vítězství?

Soutěži Český Goodwill se přezdívá "firmové Oscary" a letos ji čeká už osmý ročník. Původní český projekt od roku 2013 oceňuje podnikatele a firmy, kterých si lidé váží, pro jejich odpovědný přístup k podnikání, morální kvality a poctivou práci. Ocenění Český Goodwill je primárně založeno na nominacích veřejnosti, přičemž už samotná nominace je tím největším oceněním. Veřejnost také rozhoduje o nositeli titulu Osobnost.

Petr Dědek se stal v tomto roce majoritním akcionářem pardubického hokejového klubu. Ten byl založený už v roce 1923 a od roku 1950 je pravidelným účastníkem nejvyšší československé a nyní české soutěže. Získal doposud šest titulů mistra ligy, v posledních letech se mu však nedařilo a balancoval nad propastí.

Společnost D+D REAL, která Petru Dědkovi patří, sponzorsky vstoupila do klubu už v závěru loňské sezóny, čímž přispěla k odvrácení sestupu do nižší ligy, a v letošním roce se Dědek stal většinovým vlastníkem klubu. Ten by chtěl vrátit zpět do horních pater extraligové tabulky, pro nejbližší sezonu je cílem skončit mezi nejlepšími šesti týmy.

"Moc si vážím nominace, která vzešla od samotných fanoušků klubu. Věřím, že nás po špatném období čekají lepší časy. Začali jsme výborně, v tomto týdnu na nás čeká finále Generali Česká Cupu s Třincem. Třeba to není v této sezoně poslední finále," přeje si úspěch Petr Dědek.

Hlasovat pro něho v anketě Český Goodwill můžete zde.