30.07.2020
Redakce

Oslavte s námi 20 let Pardubického kraje, začínáme v Moravské Třebové

Pardubický kraj letos slaví 20 let od svého vzniku a HC Dynamo u toho nesmí chybět! Letní festivalová jízda zavítá celkem do šesti měst, když odstartuje už tuto sobotu 1. srpna v Moravské Třebové. Na náměstí T.G. Masaryka to během odpoledne bude pořádně žít, k čemuž přispějí také hráči a další zástupci našeho klubu.

Za fanoušky tentokrát dorazí hokejisté Patrik Poulíček a Denis Kusý, které doplní legenda pardubického klubu Vladimír Martinec a asistent trenéra Petr Čáslava.

Ti všichni se od 17:30 zúčastní povídání na pódiu, po kterém bude následovat autogramiáda ve stánku Dynama. Během odpoledne toho ale na fanoušky čeká ještě mnohem více!


Na místě bude mimo jiné náš fanshop, ve kterém si budete moci pořídit nejnovější kousky nejen do svého šatníku. Na děti bude čekat náš maskot a na všechny úplně nová střelnice!

Během celého odpoledne navíc bude probíhat nábor do našeho klubu, a to ve spolupráci s místním HC Slovan Moravská Třebová, na který bude dohlížet hlavní trenér Akademie ČSLH Richard Král.

Návštěvníci akce se pak mohou těšit kromě nejlepšího hokejového klubu také na regionální potraviny, představení záchranných složek, automobilové simulátory a trochu té kultury.

O hudební doprovod se postarají skupiny Polarita, Sendwitch a Pilsen Queen Tribute Band, večer se pak bude v rámci letního kina promítat Bohemian Rhapsody.

Těšíme se na vás!

Seznam míst, kde se festival uskuteční:
  • 1. srpna – Moravská Třebová
  • 8. srpna – Hlinsko
  • 15. srpna – Svitavy
  • 29. srpna – Ústí nad Orlicí
  • 4. září – Pardubice
  • 12. září – Chrudim