01.04.2019
Jan Hrabal

Ondřej Kacetl: Baráž nás všechny semkla!

KLADNO — Půl obdržené branky na jedno utkání a úspěšnost zákrok skoro 99 procent. Gólman Ondřej Kacetl má v úvodu prolínací soutěže neskutečnou formou, i díky němu se Dynamu podařilo vyhrát oba duely.

Nedělní střetnutí v Kladně získaly Pardubice 5:0. „Soupeř se cpal do brány, všechno na ni na užším hřišti házel. Kluci ale perfektně pomáhali, Rytíři se nedostali k dorážkám, jednoduše jsme puky hned posílali ven. Přežili jsme to a počkali jsme si na naše góly. Jde nám o extraligovou licenci, o Pardubice, o všechno!“ nechal se slyšet osmadvacetiletý brankář.

Na páteční úvodní barážový duel přišlo do ČSOB Pojišťovna ARENY 9106 fanoušků, v neděli přijelo podpořit červenobílé několik stovek příznivců. „V pátek plný dům a v neděli přijela spousta fanoušků i do Kladna, to je neskutečné! Moc za podporu děkujeme po takových výsledcích v sezoně. K tomu není co říci, snad jen upřímně poděkovat. Moc si toho ceníme!“ prohlásil Ondřej Kacetl.

Po dvou zápasech se soupeři z Chance ligy čeká na Dynamo dvojutkání s Chomutovem. V úterý hraje na severu Čech, doma pak vyzve Piráty od 18.00 hodin. „Musíme plnit to, co jsme hráli, to nás dovedlo ke dvěma barážovým výhrám. Čeká nás souboj s extraligovým soupeřem, bude to těžké stejně jako proti ostatním protivníkům,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.