02.11.2020
Redakce

Nový vlastník je zárukou, že se klub navrátí tam, kam patří, říká Robert Hanzl z Next Reality

Jedním z nových, a hned velmi významných partnerů pardubického Dynama, se v tomto roce stala společnost Next Reality. Nejde přitom pouze o tah podnikatelský. Předseda představenstva a generální manažer společnosti Robert Hanzl je totiž rodák z Pardubic a jak sám říká, na Teslu chodil už jako malý kluk.

„Věřím, že se bude jednat o dlouhodobé partnerství," říká hned v úvodu našeho rozhovoru Robert Hanzl, který se v novém prostředí uvedl stylově. Ještě před startem sezony vyhrál na Casa Sereně klubový golfový turnaj, a následně s Alešem Cermanem, majitelem partnerského klubu z Vrchlabí, vydražil na dobrou věc vůbec první nový dres Dynama.

Jak Dynamo jako značku vnímáte?
Dynamo je v naší lize pojem. Klub má neskutečnou historii, obrovskou fanouškovskou základnu, mnoho slavných odchovanců. Jak jsem měl možnost v posledních měsících vidět, všichni zde pracují v plném nasazení a mají společný cíl, což je úspěch. Toto je něco, s čím se ztotožňujeme a náš systém podnikání je založen na stejných principech. Proto je nám obrovskou ctí, že klub můžeme podporovat.

Co říkáte na novou vlastnickou strukturu v Dynamu?
Po hubených letech, kdy se klub několikrát pohyboval na hraně setrvání v extralize, je nový vlastník zárukou, že se klub navrátí tam, kam patří. Tedy do bojů o titul. Věřím, že toto je přání každého opravdového fanouška klubu a máme velké štěstí, že se pan Dědek rozhodl právě pro Pardubice.

Proč vy a Dynamo?
Jsem rodák z Pardubic. Tesle jsem chodil fandit už jako malý kluk. Klub mám v srdci. Když se naskytla příležitost a bylo zřejmé, že se v klubu chystá velká změna, neváhal jsem a rozhodl se klub podpořit. Moc se těším na společná vítězství.

Jaký je váš vztah k hokeji a sportu celkově?
Tak tím, že jsem z hokejového města Pardubic, musím mít k hokeji pozitivní vztah. Mezi mé další oblíbené sporty patří fotbal, tenis a golf. No a jako fanoušek samozřejmě navštěvuji rád dostihy.

Řekněte nám něco o Next Reality, čím se zabýváte?
Next reality je přední síť realitních kanceláří, máme přes 40 poboček na území celé ČR. Na trhu působíme od roku 2006. Našim zákazníkům zajistíme profesionální servis při prodeji, pronájmu nebo nákupu všech typů nemovitostí. Moc se těším na to, že mezi našimi spokojenými klienty budou i fanoušci Dynama.

Jaké máte plány do budoucna?
Plány máme opravdu velké. V příštím roce chystáme otevření dvaceti poboček v ČR, v Praze otevíráme novou centrálu, spouštíme nové webové stránky a informační systém. Vedle toho našim klientům přinášíme vždy nejnovější nástroje a metody při obchodování nemovitostí, i v tomto směru chystáme velké novinky. No a samozřejmě hledáme do spolupráce další nové realitní makléře nebo provozovatele realitních kanceláří formou franšízy NEXT PARTNER. I zde máme rozhodně co nabídnout, ne náhodou jsme v dnešní době jedna z nejrychleji rostoucích realitních firem v ČR.