17.12.2019
Redakce

Neúspěšná premiéra. Ustoupili jsme od naší hry, je si vědom Razým

Mladá Boleslav – Premiéra nevyšla. Nový hlavní kouč Dynama Milan Razým v úvodním vystoupení na lavičce Pardubic bodový zisk nezískal, na ledě Bruslařů jeho svěřenci prohráli 1:4. Jak začátek nové hokejové štace hodnotil? „Půlku zápasu se nám dařilo jejich jednoduchý hokej eliminovat, ale pak jsme od naší hry ustoupili," smutnil.

Pardubice vstoupily do utkání dobře, v úvodních minutách byly více na kotouči a vytvořily si několik šancí. Na to se ale nehraje. „Tým má s produktivitou problémy od začátku soutěže. Je nejméně střílejícím týmem, druhý s nejmenším počtem branek. Chceme, aby hráči stříleli ze všech pozic, chodili před bránu. To se zatím nepovedlo," zklamaně hledal příčiny porážky od boleslavských hokejistů trenér Razým.

„Porážka není příjemná. Potřebujeme každý bod, chtěli jsme ukončit nelichotivou sérii. Půlku zápasu se nám dařilo jejich jednoduchý hokej eliminovat, ale pak jsme od naší hry ustoupili," smutnil. „Po čtvrtém gólu si to domácí již zkušeně pohlídali," dodal.

Milan Razým má za sebou úvodní týden v organizaci Dynama Pardubice, díky reprezentační přestávce měl na aklimatizaci dostatek času: „Hráčům jsme nastínili, co po nich budeme chtít. Zároveň jsme chtěli navázat na úspěšný předchozí víkend, ale nepovedlo se to. My si nemůžeme dovolit chodit hokej pouze zahrát, ale je nutné podat výkon, který povede k bodovému zisku," má jasno kouč Pardubic Milan Razým.

Šance na první výhru pod zkušeným trenérem přijde v pátek doma proti Karlovým Varům.