15.11.2019
Redakce

Musíme se z toho poučit, velí po zisku bodu Tybor

Pardubice – První utkání Dynama po reprezentační přineslo zklamání, po vyrovnaném zápase s Olomoucí si Pardubičtí připsali do tabulky Tipsport extraligy pouze bod. „Z naší strany to nebyl dobrý výkon," podotkl střelec jediné branky domácího celku Radoslav Tybor.

Střelec jediného gólu Radoslav Tybor po těsně prohraném zápase s Olomoucí hledal správná hodnotící slova velmi těžko. „Málo jsme bruslili, nebyli jsme důrazní a moc jsme se netlačili do brány," to jsou podle Tybora důvody, proč si výhru nakonec odváží hosté.

Dynamo celé utkání stahovalo nejtěsnější možné manko, na trefu ze čtvrté minuty odpovědělo až dvě minuty před koncem třetí třetiny. Radost z vyrovnávacího gólu však Pardubicím krátce po začátku prodloužení zhořkla. „Tři na tři je buď a nebo, školácky mi tam soupeř vypíchl kotouč a dal z toho branku," zpytoval svědomí autor vyrovnávací trefy.

„Věděli jsme, že Olomouc bude dobře bránit, do šancí jsme se moc nedostávali. Mrzí nás to, ale musíme se z toho poučit a v neděli do zápasu vstoupit úplně jinak," shrnuje slovenský útočník Radoslav Tybor. Další šanci dostane Dynamo již v neděli na ledě ostravských Vítkovic.