25.01.2019
Jan Hrabal

Milan Klouček: Třetí gól beru trošku na sebe

PARDUBICE — Ze třetího domácího zápasu v řadě vytěžili hokejisté Dynama jeden bod. V duelu s Energií se oba týmy vystřídaly ve vedení, po šedesáti minutách platil stav 2:2. Přestože výraznou většinu sehraného prodloužení drželi Východočeši kotouč na svých hokejkách, inkasovali. „Je to škoda,“ posmutněle řekl pardubický brankář Milan Klouček.

Odchovanec Dynama pochytal za 62 minut dohromady 33 střel. Dvakrát jej v dresu soupeře překonal Dávid Gríger. „Nevnímal jsem, že to byl on. Umí skvěle vystřelit. Třetí gól trošku beru na sebe. Škoda. Byla to rychlá rána zpoza obránce, takovou střelu bych měl mít,“ nechal se slyšet pardubický brankář.

Pro domácí skončilo nastavení možná až příliš krutě. „Celé prodloužení jsme drželi kotouč, škoda, že to tam nespadlo. Holt to tak dopadlo a musíme jet dál,“ řekl Milan Klouček.

Ze zajímavého zápasu získaly Pardubice bod. „Mohly být tři, nemusel být žádný. Bylo to vyrovnané utkání, překlopili jsme jeho vývoj na naši stranu a vedli jsme 2:1. Bohužel jsme to neudrželi,“ poznamenal talentovaný gólman.

Oba týmy vyslaly v součtu 71 ran. „Přišlo mi, že v prvních dvou třetinách jsme méně stříleli, před tou třetí jsme si něco řekli v kabině, víc se tlačili do branky, činili jsme soupeři problémy, a proto jsme dali dva góly,“ uzavřel Milan Klouček.