30.07.2021
Redakce

Kvůli poruše deskového výměníku odehrajeme první zápas Letních hokejových her v malé hale

Naši hokejisté příští týden odstartují sérii přípravných utkání, v rámci Letních hokejových her budou ve čtvrtek 5. srpna na domácím ledě hostit Olomouc. Bohužel kvůli poruše deskového výměníku v enteria areně musíme první domácí zápas odehrát v malé hale enteria areny. Počet lístků na toto utkání tak bude omezený. Podrobné informace naleznete níže v článku.

Vážíme si veškeré podpory fanoušků Dynama, bohužel nastal problém, který nejsme jako nájemce areny schopni ovlivnit. Omlouváme se všem fanouškům za vzniklé nepříjemnosti a věříme, že se povede poruchu co nejdříve opravit. O celé situaci vás budeme dále informovat v průběhu následujících dní.

Pro duel s HC Olomouc v malé hale enteria areny je stanovena omezená kapacita návštěvníků kvůli platným opatřením proti šíření covid-19. Přednostní právo na rezervaci vstupenky mají fanoušci, kteří po konci minulé sezony zvolili kompenzační balíček #PomohlJsem. Prokáží se zadáním ID své loňské permice. Tito fanoušci si mohou vybrat zdarma vstupenku na webu ZDE, a to do středy 4. srpna do 18:00. Všechna místa budou k sezení a neoznačená, návštěvník si tedy po příchodu může vybrat jakékoliv volné místo v hale.

Návštěvník je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost, a to jedním ze způsobů uvedeným v aktuálně platném mimořádném opatření MZČR, které jsou uvedené níže:

a) osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření s negativním výsledkem, nebo

b) osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test s negativním výsledkem, nebo

c) osoba má minimálně 14 dnů dokončené očkování proti onemocnění covid-19, nebo

d) osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19 a neuplynulo více než 180 dní.

Bez prokázání QR kódem nebudou návštěvníci na utkání vpuštěni a jejich lístek bez náhrady propadne. Zmiňovaný QR kód si můžete nechat vygenerovat na této adrese: https://ocko.uzis.cz/

Klub také chystá pro své fanoušky živý přenos z utkání, který bude možné bezplatně sledovat na našem YouTube kanálu ZDE.

Děkujeme za pochopení.

VSTUPENKY NA LETNÍ HOKEJOVÉ HRY ZDE