03.04.2019
Jan Hrabal

Kupte si uvolněné rezervace na páteční duel s Piráty!

PARDUBICE — Ve středu 3. dubna 2019 v 18.00 hodin skončila možnost rezervací vstupenek na utkání čtvrtého barážového kola pro majitele permanentek klasik. Po prověření všech objednávek je systém ONLINE VSTUPENKY opět v provozu včetně nabídky uvolněných míst po neuplatněných rezervacích. K mání jsou i vstupenky k sezení nejvyšší kategorie. HC Dynamo Pardubice děkuje společnosti DEEP VISION za přípravu systému ENIGOO a jeho prvotřídní servis při prodeji vstupenek nejen na barážová utkání.

Pro ostatní zápasy nadále platí, že místa pro majitele permanentek klasik na další utkání baráže jsou stále rezervována, a to až 48 hodin před začátkem daného střetnutí.

Ceny vstupenek klub stanovil na nejnižší možnou úroveň tak, aby pokryly část nákladů, kterou účast v extraligové baráži přináší. Děti do výšky 120 cm nemusí platit vstupné na extraligové zápasy ovšem bez nároku na vlastní sedadlo.

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v ČSOB Pojišťovna ARENĚ zdarma stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Celková kapacita pro vozíčkáře činí 16 míst. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě ČSOB Pojišťovna ARENY nahlásili předem buď e-mailem na lucie.fickova@hcdynamo.cz, nebo na telefonním čísle 466 741 630. Při vstupu do ČSOB Pojišťovna ARENY se vozíčkáři musí vozíčkáři legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

HC Dynamo Pardubice děkuje všem fanouškům za dosavadní přízeň. Přijďte podpořit hráče v jejich úsilí zachránit extraligu pro Pardubice a celý region. Společně to zvládneme!

Rozmístění sektorů v ČSOB Pojišťovna ARENĚ

Rozložení sektorů

Ceny jednotlivých vstupenek

Sezení Cena
Sezení A 200 Kč
Sezení B 160 Kč
Sezení C 120 Kč
Sezení D 80 Kč
Sezení omezené 60 Kč
Stání 60 Kč

Ceny jednotlivých zvýhodněných vstupenek pro majitele permanentek klasik

Tyto ceny platí při uplatnění rezervací míst nejpozději 48 hodin před začátkem utkání. Neuplatněné rezervace jsou poté uvolněny do prodeje za standardní cenu.

Sezení Cena
Sezení A 100 Kč
Sezení B 80 Kč
Sezení C 60 Kč
Sezení D 40 Kč
Sezení omezené 30 Kč
Stání 30 Kč

Otevírací doby pokladen ČSOB Pojišťovna ARENY před čtvrtým utkáním baráže

Den Otevírací doba
Pátek 5. dubna 2019 9.00–12.00 a 13.00–18.00 hodin