11.02.2021
Redakce

Juraj Mikuš prodloužil s Dynamem Pardubice smlouvu o dva roky

Zkušený slovenský obránce Juraj Mikuš ve čtvrtek podepsal s HC Dynamo Pardubice novou smlouvu. V letošní sezoně dosud nasbíral ve 42 zápasech 24 bodů (8+16).

Juraj Mikuš do Pardubic přišel v průběhu sezony 2018-2019 z Komety Brno. Nyní podepsal smlouvu na další dva ročníky. „Už od doby, co jsem přišel, jsem neměl s ničím problém a jsem velmi rád, že tu budu další dva roky pokračovat. Bylo to jednoznačné rozhodnutí jak z hokejového, tak rodinného hlediska,“ řekl po podpisu smlouvy rodák z Trenčína.

Dvaatřicetiletý zadák letos zažívá bodově nejvydařenější ročník v kariéře. Už nyní překonal své dosavadní extraligové maximum ze sezony 2015/16, kdy v dresu pražské Sparty nasbíral 23 bodů.

„Jsme velice rádi, že jsme se s Jurajem domluvili na pokračování v našem klubu. Juraj už několik sezón po sobě potvrzuje vysokou výkonnost. Je pro nás nedílnou součástí nejen kvalitní defenzívy, ale i přesilovkové formace. Jeho skvělý charakter hraje důležitou roli i v kabině,“ uvedl sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický.