06.04.2019
Jan Hrabal

Jan Mandát: Na konci jsem měl z fandění vestoje husí kůži

PARDUBICE — Důležitý druhý gól hned na začátku druhé třetiny pátečního utkání s Piráty vsítil útočník Jan Mandát. Po překonání chomutovského brankáře pelášil na střídačku, aby se o pocity obří radosti podělil s týmem. I díky jeho trefě Pardubice mohly oslavit čtvrtou výhru v baráži a upevnily si první pozici v průběžné tabulce.

„To jsou emoce a ty musí jít ven! Moc rád slavím s týmem, proto jsem hned spontánně jel na střídačku. Jsem rád, že to tam spadlo,“ vrátil se ke svému hvězdnému momentu, kdy nadšením málem po výskoku přepadl na střídačku.

Dynamo vede barážovou tabulku s neskutečným skórem 21:2. „Teď nám padají góly a za to jsme ohromně rádi. V pátek jsme získali tři body, ale nyní se musíme dívat už jen a pouze na neděli. Každý jsme si sáhli do svědomí a víme, o co hrajeme. Semkli jsme se jako jeden tým, je jedno, zda je někdo z Pardubic nebo ze Švédska, všichni šlapeme pro Dynamo,“ prohlásil Jan Mandát.

Takřka zaplněná ČSOB Pojišťovna ARENA vytvořila čtvrtému barážovému utkání výtečnou kulisu. „Lidi super! Osobně jsem nečekal, že po takové sezoně bude v baráži chodit tolik lidí. Atmosféra byla neskutečná. Když lidi na konci vstali, tak jsem měl husí kůži. Je to výborní, jsme za to vděční a moc nám tahle podpora doma pomáhá!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.