26.01.2023
Redakce

Informace před ceremoniálem pro Petra Sýkoru a utkáním s Plzní. Program začíná v 17:40

385 gólu v 897 extraligových zápasech za Dynamo. Taková je bilance historicky nejlepšího pardubického střelce Petra Sýkory, jehož číslo 37 dnes východočeský klub navždy vyřadí ze své sady. Utkání 42. kola mezi Dynamem a Plzní tak bude předcházet slavnostní ceremoniál, který v enteria areně začne už v 17:40. Informace o programu, i další podrobnosti speciálního zápasu najdete ve článku níže.

Vstupenky
Vstupenky na slavnostní vyvěšení dresu Petra Sýkory pod strop enteria areny a utkání s Plzní najdete ZDE. Souběžně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty dnes budou otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 až do začátku zápasu. Ten začíná v 18:15. Dorazte ale o poznání dřív. Program ceremoniálu na počest Petra Sýkory bude zahájen už v 17:40.

Parkování
Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání zůstává parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete ZDE. V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup
Brány stadionu tentokrát otevřeme netradičně brzy, už v 16:30. Doporučujeme vám, abyste se na utkání dostavili s předstihem a nezmeškali tak jedinečnou příležitost. Za vaši vstřícnost k dalším fanouškům, kterým jedině tímto způsobem nenarušíte poklidné sledování ceremoniálu předem děkujeme.

Speciální předměty PS37
Ve fanshopu bude k dostání limitovaná edice doplňkových předmětů s motivy Petra Sýkory. Za 120 Kč můžete zakoupit pamětní puk. Speciální tričko s motivem PS37 vyjde na 790 Kč a a speciální hrníček na 199 Kč.

Dražba speciálních hraných dresů a puků
Speciální dresy určené pro jedinečné využití při vyřazení čísla 37 si budete moci od pátku 27.1. do pátku 17.2. vydražit na aukčním serveru GotAuthentic | game used jerseys & game worn gear & sports memorabilia. Při cenotvorbě jsme zohledňovali symboliku čísla Petra Sýkory a počet jeho extraligových gólů za Dynamo. Vyvolávací cena každého hraného dresu je stanovena na 3 737 Kč. K dispozici bude také možnost okamžité koupě za 37 385 Kč. Vedle hraných dresů budeme dražit také dresy hráčů, kteří do utkání ze zdravotních důvodů nenastoupí. A také jeden speciální kousek! Nehraný dres s číslem 37 a jmenovkou Sýkora, podepsaný historicky nejlepším střelcem Dynama.

Do aukce se později dostanou také hrané puky se speciálním motivem.

Soutěž Kahoot s Fortunou
Během druhé přestávky proběhne populární vědomostní soutěž Kahoot s generálním partnerem klubu, společností Fortuna. Ta věnuje výherci speciální dres Petra Sýkory s jeho podpisem.

Dynamo Magazín
Pardubický hokejový klub vydal nedávno v pořadí již páté číslo Magazínu Dynamo. Peter Čerešňák v něm vypráví o svých dosavadních ziscích bronzových medailí, na svůj život s Dynamem vzpomíná někdejší kronikář klubu Milan Černický, zjistíte, jaké je to trénovat Dynamo a více se dočtete také o životní cestě Tomáše Zohorny. Magazín Dynamo koupíte ve fanshopech, v knihkupectví Amipa, v trafikách OC Grand a na pardubickém nádraží. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Galavečer Dynamo 100
Po už představené knize Dynamo Bez frází, filmu Navždy za Dynamo, archu speciálních sběratelských poštovních známek a výstavě na zámku, připravuje pardubický klub ke stému výročí také slavnostní galavečer. V úterý 7.2. 2023 oceníme v enteria areně legendy historie pardubického hokeje a významné hosty nejen pamětními medailemi, které si budou moci následně pořizovat i sběratelé.

Nezapomeneme vyzdvihnout ani všechny titulové týmy Dynama, speciální individuální výkony a vyhlášen bude také nejlepší pardubický hokejista století.

Vstupenky můžete zakoupit online ZDE, nebo na pokladnách enteria areny před utkáním.