06.04.2020
Redakce

Extraliga rozlosována, Dynamo začíná v Liberci

Pardubice - Extraligová sezona 2020/2021 byla rozlosována. Pardubické Dynamo čekají hned v úvodních kolech silní soupeři. Nový ročník začnou Pardubice v pátek 18. 9. na ledě Bílých Tygrů Liberec, od dva dny později zavítají do enteria areny hokejisté Plzně.

První zápasy nového ročníku odehrají Pardubice proti silným soupeřům. V pátek 18.9. čeká na Dynamo úvodní utkání v Liberci, první domácí duel sehraje Dynamo proti Plzni v neděli 20.9.

První východočeské derby v nové sezoně čeká na Dynamo již v 6. kole. Tento zápas se odehraje v pátek 2. října v Hradci Králové. Třinácté kolo zakončí Pardubice domácím utkáním s brněnskou Kometou, které je na programu 25.10. V pátek 25.11. se fanoušci mohou těšit na první domácí souboj proti rivalovi z Hradce Králové.

V období vánočních svátků se v rozmezí devíti dnů střetnou hráči Pardubic rovnou se čtyřmi soupeři. Toto náročné období odstartuje 22.12. v předvánočním zápasu proti Plzni, který se uskuteční v pardubické enteria areně. Dva dny po Štědrém dnu vyjedou Pardubice ke střetnutí do Olomouce. Tento maraton bude zakončen 30.12. domácím utkáním proti pražské Spartě.

V prvním zápasu nového roku 2021 čeká na Dynamo opět východočeské derby, tentokrát opět u severního souseda. Třetí čtvrtina základní části bude dohrána v neděli 24. ledna proti Brnu. Poslední derby je na programu ve středu 17. února. Celý ročník bude ukončen v neděli 7. března.