19.09.2019
Redakce

Dynamo spustilo nový web

PARDUBICE — Ve čtvrtek 19. září hokejový klub Dynamo Pardubice ve spolupráci se společností eSports media spustil nový web.

Příprava nového webu zabrala především zástupcům společnosti eSports media několik týdnů. Došlo totiž nejen ke grafickým změnám, ale změnily se především administrativní systém. Nový web je tak přehlednější, modernější a především responzivní.

„Moderní responzivní web byla pro mě jedna z priorit v oblasti komunikace s fanoušky. Jsem rád, že se nám ho v poměrně rychlé době podařilo spustit. Dalším krokem by logicky měla být i mobilní aplikace, na které budeme během této sezóny pracovat,” řekl generální ředitel Martin Sýkora.

Žádný nově spuštěný web se neobjede bez chyb, i když bychom si to moc přáli. Proto budeme rádi, pokud nám pomůžete odhalit je. Narazili jste na něco, co podle vás nefunguje správně? Myslíte si, že bychom měli něco opravit tak, aby to bylo přehlednější? Na vašem názoru nám záleží! Budeme rádi, pokud nám své poznatky zašlete na email press@hcdynamo.cz nebo do zprávy na sociálních sítích.