04.08.2022
Redakce

Dynamo čeká druhý ročník Letních hokejových her

Série přípravných utkání pardubického Dynama bude pokračovat i po Dolomiten Cupu. Stejně jako v loňském roce se totiž pardubický A tým zúčastní Letních hokejových her. Tentokrát se Dynamo v rámci druhého ročníku turnaje, který východočeský klub zaštiťuje spolu se Statutárním městem Pardubice, utká s týmy Mladé Boleslavi a Liberce.

Hráči Dynama již příští týden odjíždí na turnaj do italského města Neumarkt v Jižním Tyrolsku, kde sehrají první přípravná utkání před novou sezonou. Ani po již zmíněném Dolomiten Cupu však družina Radima Rulíka nevyjde ze zápasového tempa. Na konci srpna totiž čeká hráče Dynama druhý ročník Letních hokejových her.

V letošním roce se Pardubice během Letních hokejových her střetnou s celky BK Mladá Boleslav a Bílí Tygři Liberec. S oběma týmy sehraje Dynamo dva zápasy. Formátem doma – venku vstoupíme do turnaje 23. srpna proti mladoboleslavským bruslařům v enteria aréně.

Mladá Boleslav odehraje s Libercem pouze jedno utkání. Z tohoto důvodu se oběma týmům budou body a skóre dvojnásobit.

O Letních hokejových hrách hovořil majitel Dynama Petr Dědek: „Před startem loňské sezony jsme se rozhodli pro úpravu schématu přípravy, a po vzoru hokejové Ligy mistrů, do níž bychom se v následujících letech rádi znovu kvalifikovali, jsme se utkali s dalšími dvěma týmy systémem každý s každým. Jednou venku a jednou doma. Zkušenost s dvojzápasy se nám bude hodit a na tuto tradici chceme navázat.“

Rozpis turnaje:

DatumČasSoupeřMísto
16. srpna*17:00Mladá Boleslav vs. Liberec*ŠKO-ENERGO Arena
23. srpna17:00BK Mladá Boleslaventeria arena
25. srpna18:00Bílí Tygři LiberecHome Credit Arena
30. srpna17:00Bílí Tygři Liberecenteria arena
1. září17:00BK Mladá BoleslavŠKO-ENERGO Arena