05.02.2022
Redakce

Dynamo a Michal Hrádek oceněni v anketě Nejúspěšnější sportovci Pardubicka 2021

Mezi více jak třemi desítkami oceněnými sportovci v dalším ročníku ankety Nejúspěšnější sportovci Pardubicka 2021 mělo Dynamo dvojnásobné zastoupení. A to v kategorii dospělí – družstva, kde byl oceněn A tým Dynama Pardubice, a v kategorii mládež – jednotlivci byl oceněn obránce Michal Hrádek.

„Nejen v našem městě ale po celém regionu máme stále koho oceňovat, těch skvělých výkonů, které si titul Nejúspěšnější sportovec Pardubicka zaslouží, je opravdu hodně. Věřím, že každý ročník této ankety je pro všechny sportovce další motivací, jak své výkony ještě zlepšovat,“ podotýká k slavnostnímu vyhlášení primátor Pardubic Martin Charvát.

„Ocenění patří všem hráčům, členům realizačního týmu a dalším lidem z našeho klubu, kteří se svojí tvrdou prací zasloužili o to, jak se naše Dynamo v posledních dvou letech zvedá. Ocenění mládežnického reprezentanta a člena A týmu Michala Hrádka mu bude stoprocentně velkou motivací do budoucna. Michal si cenu za svoji píli a přístup rozhodně zaslouží,“ řekl k oceněním sportovní ředitel Dušan Salfický.

V kategorii mládež – jednotlivci byl oceněn devatenáctiletý odchovanec Dynama Michal Hrádek. „Byla to velmi náročná sezona, zažil jsem v ní své první extraligové play off, za což jsem hrozně rád. Škoda, že se nám nepovedlo postoupit ze čtvrtfinále, ale beru to jako úspěšnou sezonu,“ říká obránce, jenž v minulém ročníku nastoupil za pardubický A tým i juniorku, navíc také oblékl dres partnerského Vrchlabí a reprezentační dvacítky.

„Určitě je to jeden z dalších krůčku a další posun v práci, že jsem něčeho dosáhl. Za ocenění jsem rád, ale chci i nadále pokračovat ve své práci, co jsem dělal doposud a doufám, že mě to povede podobnou cestou,“ věří Hrádek, za něhož přebral ocenění sportovní ředitel klubu Dušan Salfický.