21.08.2020
Redakce

Dorostenci si zahrají o víkendu Turnaj O pohár primátora

V Pardubicích se bude ve dnech 22.8. a 23.8. konat dorostenecký Turnaj O pohár primátora. V enteria areně se odehrají atraktivní zápasy mezi pěti mládežnickými celky. Mezi sebou se střetnou týmy HC Dynamo Pardubice, HC Olomouc, HC ZUBR Přerov, Piráti Chomutov a AZ Heimstaden Havířov.

Systém turnaje je následující. Všech pět týmů odehraje zápasy každý s každým a konečná tabulka rozhodne o celkovém vítězi. Hrací čas stanovil direktoriát turnaje na 3 x 15 minut čistého času. Za vítězství tým obdrží tři body. V případě remízy po základní hrací době dojde na nájezdy, z nichž vítězný tým získá dva body. Všichni účastníci musí během celého turnaje dodržovat základy sportovní etiky a hygienické předpisy.

Představenstvo rozhodlo, že přístup rodičů na turnaj je možný, ale nikoliv na tribunu, nýbrž pouze do restaurace Hattrick a VIP tribuny, a to samostatným vchodem (viz mapa - https://mapy.cz/s/cufakunoho). Jinak je zakázán pohyb veřejnosti a diváků po zimním stadionu.

Povinností je mít nasazené roušky a dodržovat rozestupy ob místo.

Informace pro trenéry je následující, hráči mohou na tribunu a dívat se na zápasy s podmínkou rozestupů ob jedno sedadlo a s rouškou a vždy pod dohledem trenéra, který za to zodpovídá – nechám na vás, zda je tam pustíte či nikoliv, ale prosím o dodržování – jsme rádi, že turnaj může být, ale je nutné dodržovat pravidla.

Děkujeme všem za respektování pravidel.

Rozpis turnaje

Sobota 22.8.2020

09:00 HC Dynamo Pardubice - HC Olomouc

11:00 HC ZUBR Přerov - Piráti Chomutov

13:00 HC Olomouc - AZ Heimstaden Havířov

15:00 Piráti Chomutov - HC Dynamo Pardubice

17:00 AZ Heimstaden Havířov - HC ZUBR Přerov

Neděle 23.8.2020

08:00 AZ Heimstaden Havířov - Piráti Chomutov

10:00 HC ZUBR Přerov - HC Olomouc

12:00 HC Dynamo Pardubice - AZ Heimstaden Havířov

14:00 Piráti Chomutov - HC Olomouc

16:00 HC ZUBR Přerov - HC Dynamo Pardubice

17:30 Slavnostní vyhlášení výsledků turnaje