16.07.2021
Redakce

Bavilo nás být zase s dětmi pohromadě, hodnotí Hemský Letní hokejovou školu

Letošní ročník Letní hokejové školy už je minulostí. Po covidovém roce byla rekordní účast, když se aktivit hokejové školy zúčastnilo přes 120 dětí. „Co jsme si naplánovali, to nám vyšlo. Naštěstí pršelo jen krátce ve středu, takže nám to nijak nenarušilo program a mohli jsme si užít skvělé odpoledne v lanovém centru," zhodnotil šéftrenér mládeže Petr Hemský.

Letní hokejová škola se uskutečnila v termínu od 11. do 16. července. Kromě dětí z Pardubic a nejbližšího okolí se jí účastnily i děti z dalších klubů nejen z našeho kraje. Podle šéftrenéra pardubické mládeže Petra Hemského se rok bez pořádného pohybu na dětech podepsal různě.

„Je to tak padesát na padesát. Na některých dětech bylo vidět, že trénovaly celou sezonu a na jiných bylo vidět, že na ledě nebyly tak často. Na druhou stranu všichni účastníci měli chuť něco dělat a hýbat se, což bylo super," řekl Hemský.

A jak si trenéři užili, že po roce opět mohli normálně trénovat se svými svěřenci?

Po tom roce nás opět bavilo být s dětmi pohromadě na ledě a trávit s nimi celý den. Mohli jsme se jim věnovat i na suchu, jít si s nimi zaplavat, na tobogán, zaskákat do lanáčku," vyjmenoval Petr Hemský.