23.03.2023
Redakce

B tým sehraje ve čtvrtek v enteria areně přátelské utkání s Kladnem

Béčko Dynama si zpestří tréninkový proces přátelským utkáním proti extraligovému Kladnu. „Potřebujeme, aby hráči byli rozehraní a připravení kdykoliv naskočit za A tým," popisuje smysl utkání sportovní manažer B týmu Tomáš Rolinek. Navštívit utkání a naladit se tak na semifinálové boje A týmu budete moci už ve čtvrtek 30. března. Utkání ve velké hale enteria areny startuje v 18:00.

Pardubický B tým zůstává nadále v tréninkovém procesu. Ten nyní zpestří přátelské utkání s Kladnem, které se bude v následujících týdnech snažit uhájit extraligovou příslušnost a duel s rezervou Dynama mu tak umožní se udržet v zápasovém rytmu. Rytíři nastoupí ve velké hale enteria areny už ve čtvrtek 30.3. od 18:00. Odveta na kladenském ledě čeká B tým ve středu 5.4. od 18:00. Na baráž se chystají se středočeským týmem také hvězdní útočníci Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec. Pokud budou oba zdraví, nastoupí také v Pardubicích.

„Potřebujeme, aby hráči byli rozehraní a připravení kdykoliv naskočit za A tým," popisuje sportovní manažer B týmu Tomáš Rolinek. „Naskytl se ideální soupeř z extraligy, který nás skvěle prověří. Je lepší si zahrát zápas, než stále jenom trénovat. Pro hráče je navíc lákadlo, že si mohou zahrát proti týmu s tak špičkovými hráči, jako jsou Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec."

Cena vstupného je 200 Kč na sezení a 100 Kč na stání. Prodej vstupenek probíhá v ONLINE SYSTÉMU ZDE a zároveň také na pokladnách, otevírací dobu pokladen naleznete ZDE.