10.08.2022
Filip Matoušek

B tým čeká historicky první přípravný zápas. V Chrudimi vyzve Žďár nad Sázavou

Na svůj historicky první přípravný zápas se chystá pardubický B tým. Už ve čtvrtek 11.8. od 18:00 vyzve tým trenéra Davida Havíře na chrudimském zimním stadionu Žďár nad Sázavou. „Jde hlavně o to, aby už bylo nějaké to zápasové zatížení. Vyzkoušíme mladé hráče a hráče, co jsou tady na zkoušku," říká před utkáním sportovní manažer B týmu Tomáš Rolinek.

Stále budující se pardubický B tým čeká první ze sedmi přátelských zápasů. Na Zimní stadion v Chrudimi přijede druholigový Žďár nad Sázavou, se kterým pardubické béčko uzavřelo v nedávné době partnerství. Následovat budou zápasy s Kolínem, Vrchlabím, Prostějovem, Benátkami nad Jizerou, Slavií a poslední přípravné utkání proti A týmu Dynama.

„Je to první přátelský zápas. Jsme na ledě tři týdny, Žďár má naopak za sebou pouze pár tréninků. Myslím si, že nám to ještě nic moc neukáže. Jde hlavně o to, aby už bylo nějaké to zápasové zatížení. Vyzkoušíme mladé hráče a hráče, co jsou tady na zkoušku. Chceme to pojmout tak nějak tréninkově a aby to dávalo i smysl kondičně. Ty další přípravné zápasy nám toho potom ukážou více." říká před úvodním zápasem sportovní manažer Tomáš Rolinek.

Pokud i vy chcete být součástí nového projektu Dynama, pořiďte si pernamentku a žádný z domácích zápasů B týmu vám neuteče! Prodej permanentních vstupenek bude možný na pokladnách chrudimského stadionu také během přípravných zápasů B-týmu Dynama Pardubice. Více informací k pernamentkám a vstupenkám na zápasy B týmu naleznete zde.