12.12.2018
Jan Hrabal

Páté univerzitní derby se blíží!

PARDUBICE — I ve čtvrtek 13. prosince 2018 bude v pardubické ČSOB Pojišťovna ARENĚ živo. Od 18.00 hodin proti sobě k pátému vzájemnému hokejovému utkání nastoupí Univerzita Pardubice a Univerzita Hradec Králové. Domácí budou chtít snížit své manko, hosté naopak zaútočí na čtvrtou výhru. Páté univerzitní derby je tu!

Brány ČSOB Pojišťovna ARENY se otvírají v 17.00 hodin, během první přestávky bude na ledové ploše probíhat soutěž s Dynamo kartou a hokejovým klubem. Patronem pardubické univerzity je Pavel Marek, královéhradecké Josef Marha.

Na utkání dorazí promotým Hitrádia Černá Hora, která si připravila zajímavý program ještě před arénou a tradiční souboj v bumperballech během druhé přestávky hokejového utkání. Red Bull Wings team bude rozdávat plechovky energetického nápoje.

Partnerem Derby univerzit je také Československá obchodní banka se společným projektem karty Dynamo. Na pátém univerzitním derby nebudou chybět maskoti obou východočeských univerzit. Stánky s občerstvením nabídnou během utkání pivo Pernštejn za cenu 29 korun.

Po skončení duelu začne v 21.00 hodin velká párty v Hobé Music Hall, kde vystoupí DJ Buldog, Chris Sadler, Šircák a 4Free. Výsledek utkání se přenese na party do sálu. Nesmíte chybět!