15.08.2018
Petra Skopcová

Stavte se během memoriálu ve fanshopu pro extra kolekci!

PARDUBICE — Dynamo zakládá novou tradici. Proto se i dynamácký fanshop přidává a přichází se speciální kolekcí.Už jste si byli prohlédnout červené tričko se znakem turnaje, pijete doma ranní kávu ze speciálního hrnečku nebo máte na batohu připnutou placku? Pořiďte si svoji milou vzpomínku na tohle mezinárodní klání. Třeba oficiální memoriálový puk – se znakem turnaje, klubovými logy a replikou podpisu Zbyňka Kusého.

Pardubický tým je na zápasy připraven. Pojďte se připravit taky. Kupte šálu a druhou máte zdarma!

Společně s memoriálem jsme si po vás připravili i speciální akci na několik našich šál. Hned čtyři z nich a to Hockey Town Dynamo Pardubice, Dynamo Pardubice Hockey, tkanou červenou a červenou s modrým nápisem Dynamo budete moci koupit ve speciální akci 1 + 1 zdarma. Jednu koupíte a druhou máte od nás grátis. Už jste si někdy zkusili točit na zápase dvěma šálami najednou? Tak to zkuste. Nic navíc vás to stát nebude. A nebo se zeptejte se partnerky, kamaráda i někoho z rodiny, jestli mu šálou neuděláte radost. Určitě nemůžete minout.

Léto ještě nekončí, ale počítat se musí už i s chladnými rány. Na ranní procházku se psem, cestu pro snídani nebo kávičku na terase se každému Pardubákovi hodí mikina. Tedy pokud jste ranní ptáčata. Jestli ne, tak si ji pořiďte stejně. Využijete ji i na studenější večery. A k mikině jako když najdete tričko Reebok zdarma. Ve fanshopu ho opravdu rozdáváme. Koukněte se sami na náš e-shop nebo přímo do fanshopu.

Sezona se blíží, připravte se na boj!

A když už půjdete do fanshopu pro šálu zdarma, mikinu s tričkem nebo nějaký z produktů memoriálu, doporučujeme se ještě pořádně rozhlédnout. Sezona už se blíží. Celkem rychle. A je dobré být připraven. Vedle triček, mikin i dresů koukněte třeba na kšiltovky. Ve fanshopu najdete nové dětské, ve slevě některé dospělé a když sáhnete po těch z Reebok kolekce, dostanete k nim další kšiltovku Jersey jako dárek. A to se celkem vyplatí.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

Jinak sledujte náš facebook, instagram a určitě se přihlaste k odběru našeho newsletteru. Pak vám neunikne žádná novinka. Ani to, že už pilně pracujeme na nové kolekci. A ta bude stát za to! 

Fanshop HC Dynamo Pardubice