06.05.2019
Jan Hrabal

Rhett Holland pokračuje v Dynamu

PARDUBICE — Rázný zadák Rhett Holland bude i v nové sezoně oblékat pardubický dres. Nejlepší hráč nedávné baráže v hodnocení účasti na ledě podepsal nový kontrakt.

„Rozhodli jsme se prodloužit spolupráci s Rhettem Hollandem, protože nás přesvědčil, že patří do našeho kádru. Rhett je typem obránce, který se v extralize příliš neobjevuje. Je důrazným a tvrdým zadákem, pomohl nám zejména v závěru sezony,“ řekl generální manažer Dušan Salfický.

Čtyřiadvacetiletý zadák přišel do Pardubic před dvěma lety, v české nejvyšší soutěži odehrál dohromady včetně baráže 96 utkání, vstřelil v nich čtyři branky a připsal si stejný počet nahrávek. V nedávné prolínací soutěži nasbíral jedenáct 11 kladných bodů do hodnocení +/− a byl v této barážové statistice nejlepší.

„Rhett je stále perspektivním hráčem pro naši nejvyšší soutěž, vytvořil velmi stabilní obrannou dvojici s Oscarem Eklundem. Jsem rád, že oba tito hráči, kteří jdou příkladem i svým charakterem, u nás pokračují,“ doplnil šéf klubu.

Možnost pokračovat v Pardubicích důrazný zadák přivítal: „Jsem velmi šťastný, že jsem mohl s Dynamem podepsat nový kontrakt. Tento klub pro mě mnoho znamená. Fanoušci jsou ti nejlepší, před kterými jsem kdy hrál. Už se nemohu dočkat nové sezony, která, věřím, bude pro Dynamo úspěšná,“ řekl po podpisu kontraktu.

Rhett Holland

  • Post: obránce
  • Datum narození: 25. září 1993
  • Výška: 188 cm
  • Hmotnost: 100 kg
  • Držení hole: pravé