10.04.2019
Jan Hrabal

Ve středu v šest večer končí rezervace permanentek na Motor

PARDUBICE — Do své druhé poloviny se v tento pátek přehoupne baráž o Tipsport extraligu. Dynamo vyzve v ČSOB Pojišťovna ARENĚ tým českobudějovického Motoru, který dokázal v obou dosavadních utkáních porazit. Majitelé permanentek kategorie klasik mají svá místa rezervována do středy 10. dubna 2019 do 18.00 hodin, a to na pokladnách haly nebo v aplikaci ONLINE VSTUPENKY.

Pokladny arény jsou ve středu 10. dubna 2019 otevřeny od 13.00 do 18.00 hodin, v pátek pak od 9.00 do 12.00 hodin a od 13.00 do 18.00 hodin.

Po skončení termínu rezervací bude systém krátce odstaven a po nezbytných úkonech spojených s uvolněním uvolněných míst bude opět spuštěn.

Na první barážové utkání s Jihočechy dorazilo do ČSOB Pojišťovna ARENY 9106 fanoušků. Největší zájem mezi hokejovými příznivci je na utkání dvanáctého barážového kola s Kladnem, jehož volné vstupenky jsou již vyprodány.

 

Majitelé permanentek extra mají vstup na baráž zahrnut v ceně, nemusí si své karty dobíjet a projdou jimi přes turnikety ČSOB Pojišťovna ARENY. Jako symbolický dárek si mohou až do začátku prvního domácího utkání baráže vyzvednout na pokladnách haly oproti předložení plastové karty odznak s motivem „Společně to zvládneme“.

Majitelé permanentek klasik mají svá místa rezervována i online nejpozději 48 hodin před začátkem daného utkání, neuplatněné rezervace poté zamíří do volného prodeje. Vstupenky na baráž si mohou pouze při uplatnění svých rezervací zakoupit s padesátiprocentní slevou. Jako symbolický dárek si mohou až do začátku prvního domácího utkání baráže vyzvednout na pokladnách haly oproti předložení plastové karty odznak s motivem „Společně to zvládneme“.

Ceny vstupenek klub stanovil na nejnižší možnou úroveň tak, aby pokryly část nákladů, kterou účast v extraligové baráži přináší. Děti do výšky 120 cm nemusí platit vstupné na extraligové zápasy ovšem bez nároku na vlastní sedadlo. Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v ČSOB Pojišťovna ARENĚ zdarma stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Celková kapacita pro vozíčkáře činí 16 míst. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě ČSOB Pojišťovna ARENY nahlásili předem buď e-mailem na lucie.fickova@hcdynamo.cz, nebo na telefonním čísle 466 741 630. Při vstupu do ČSOB Pojišťovna ARENY se vozíčkáři musí vozíčkáři legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

HC Dynamo Pardubice děkuje všem fanouškům za dosavadní přízeň. Přijďte podpořit hráče v jejich úsilí zachránit extraligu pro Pardubice a celý region. Společně to zvládneme!

Rozmístění sektorů v ČSOB Pojišťovna ARENĚ

Rozložení sektorů

Ceny jednotlivých vstupenek

Sezení Cena
Sezení A 200 Kč
Sezení B 160 Kč
Sezení C 120 Kč
Sezení D 80 Kč
Sezení omezené 60 Kč
Stání 60 Kč

Ceny jednotlivých zvýhodněných vstupenek pro majitele permanentek klasik

Tyto ceny platí při uplatnění rezervací míst nejpozději 48 hodin před začátkem utkání. Neuplatněné rezervace budou poté uvolněny do prodeje za standardní cenu.

Sezení Cena
Sezení A 100 Kč
Sezení B 80 Kč
Sezení C 60 Kč
Sezení D 40 Kč
Sezení omezené 30 Kč
Stání 30 Kč