logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
06.05.2024
Redakce

Adam Musil opouští po třech sezónách Dynamo

V pardubickém klubu nebude nadále působit Adam Musil. Sedmadvacetiletý útočník míří za větším herním vytížením do Liberce. V dresu Dynama odehrál 175 zápasů, ve kterých dokázal vstřelit 42 branek. Přejeme spoustu úspěchů v dalším průběhu kariéry, Muska!

Adam Musil přišel do Dynama před sezónou 2021/2022. Od té doby stihl naskočit do 175 zápasů, vstřelil 42 branek a přidal stejný počet asistencí. Během pardubického angažmá pětkrát oblékl také reprezentační dres.


„Moc všem fanouškům děkuji za krásné tři roky, co jsem tu s vámi mohl být. Díky za veškerou vaši podporu, kterou jste nám dávali do každého zápasu, a krásné zážitky a zkušenosti. Moc si toho vážím,“ říká Adam Musil po konci v Dynamu.

Adam Musil potvrdil během tří sezón v pardubických barvách pověst velkého bojovníka. Trenéři se na něj mohli spolehnout v nejdůležitějších momentech zápasu, ve vypjatých situacích se pak nebál shodit rukavice.


„Adam patří mezi nejpracovitější hokejisty extraligy. Za tři roky odvedl v Dynamu hodně dřiny a podílel se na vzestupu klubu. Děkujeme, ať se daří," říká majitel Dynama Petr Dědek na adresu Adama Musila.

Děkujeme za Tvé služby a přejeme spoustu úspěchů v dalším průběhu kariéry, Muska!