05.03.2018
Jan Hrabal

Josef Hrabal: Je tu skvělá parta, není zde žádný ješita

PARDUBICE — Přes prohru v DERBY #24 se pardubickou kabinou nesl radostný hlahol. Způsobila jej vítkovická branka v prodloužení utkání s Libercem. Díky ní Východočeši o jednu vstřelenou branku více ve vzájemných zápasech s Bílými Tygry udrželi šestou pozici a mohou se soustředit na čtvrtfinálový souboj s Třincem.

„Za naším postupem je tvrdá práce. Hodně jsme se začali soustředit na obranu v našem pásmu, začali jsme získávat mnohem více kotoučů. Je tu skvělá parta, každý si může něco říci, mladší i starší kluci se berou, není tady žádný ješita,“ řekl po skončení utkání obránce Josef Hrabal, který na východ Čech přišel právě ze Slezska.

„Cíl je vždycky jasný: postup! Nikdo si nepůjdeme zápasy jen tak zahrát, ale budeme tvrdě bojovat, blokovat střely proti hokejovějšímu Třinci. Oceláři mají skvělé individuality a výborné hráče, my se na ně ale musíme připravit po svém…“ prohlásil pardubický obránce.

Dvaatřicetiletý zadák působil v Třinci v letech 2009 až 2017. „Pro mě to je úžasný zážitek, že jdeme na Třinec. Co jsem přišel do Pardubic, tak každý zápas s Oceláři byl pro mě speciální. Teď nás čekají nejméně čtyři a všechny si maximálně užiji!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.