04.07.2017
Jan Hrabal

Malá hala už mrazí. Od nového týdne si můžete zahrát i vy!

PARDUBICE — Do týdne a půl se scvrkává dovolená hokejistů A týmu Dynama. Další fáze přípravy na novou sezonu začne již v neděli 9. července 2017, kdy v 18.00 hodin vyjedou svěřenci trenérů Holaně, Marka a Janeckého na led.

„Chci poděkovat Rozvojovému fondu Pardubice za vstřícnost, že nám připraví ledovou plochu již v tento brzký termín. A tým tak bude moci trénovat na ledě dříve, trenéři tedy budou mít více času na práci s mužstvem, aby jej co nejlépe připravili na start extraligové sezony,“ řekl generální manažer Dušan Salfický.

Od pondělí budou hráči trénovat na ledě dvoufázově – tedy dopoledne i odpoledne. Ve středu 19. července 2017 od 19.00 hodin a o den později nově od 12.00 hodin sehrají první přípravné dvojutkání, střetnou se v atraktivním souboji se Slovanem Bratislava.

Rozpis ledu naleznou fanoušci na stránkách Tipsport areny, zarezervovat si jej v dobách, kdy netrénuje A tým, mohou v pracovní dny na telefonním čísle 466 741 607 nebo na e-mailu kristina.cernohousova@rfpardubice.cz.