06.06.2017
Jan Hrabal

Patrik Poulíček pokračuje v Pardubicích

PARDUBICE — Vedení Dynama pokračuje v budování týmu pro novou sezonu. Chce mít co nejvyváženější kádr pro následující soutěžní ročník. Novou smlouvu s pardubickým klubem podepsal Patrik Poulíček, který si chce vypracovat co nejsilnější pozici v A týmu a svými pracovitými výkony Pardubicím pomoci.

„Patrik patří k našim odchovancům, kteří se perou o svou šanci. Už v minulé sezoně zasáhl do řady utkání, je hráčem, který má věk na to, aby si řekl o stabilní místo v sestavě Dynama. Je dynamickým a atletickým centrem, věřím, že nastal čas, kdy by měl mít více prostoru a aby se v něm více prosazoval. S Patrikem jsme uzavřeli roční smlouvu,“ řekl generální manažer Dynama Dušan Salfický.

Třiadvacetiletý útočník odehrál v nejvyšší soutěži 101 utkání, v minulém ročníku měl mnoho prostoru v prvoligovém Ústí nad Labem, v jehož dresu nasbíral pětadvacet kanadských bodů. Závěr uplynulé sezoně nehrál z důvodu zranění, které je již zcela vyléčené.

„Podpis nové smlouvy pro mne znamená další prostor se zviditelnit, udělám všechno pro to, aby se mi to povedlo a věřím, že se tak stane. Chci se výrazněji zapojit do fungování týmu, prosadit se stabilněji a Dynamu pomoci. Nesmíme se ohlížet na to, co bylo, ale dívat se dopředu směrem vzhůru,“ řekl po podpisu nového kontraktu Patrik Poulíček.

Patrik Poulíček

  • Post: útočník
  • Datum narození: 10. června 1993
  • Výška: 183 cm
  • Hmotnost: 82 kg
  • Držení hole: levé