01.07.2016
Jan Hrabal

VIDEO: Hokejisté Dynama rozdávali vysvědčení

PARDUBICE — Ještě před čtvrtečním dopoledním tréninkem zavítali na Základní školu Bratranců Veverkových v Pardubicích hokejisté Dynama. Důvody? Rozdat žákům výroční vysvědčení a popřát dětem krásné prázdniny. Malí caparti samozřejmě využili této příležitosti a nechali se se svými sportovními idoly vyfotografovat.

„Jsme rádi, že hokejisté dorazili, rozdělili jsme je do hokejových tříd, kde máme nejvíce hráčů. Celkem hráči Dynama rozdávali vysvědčení ve třinácti třídách,“ usmíval se ředitel Základní školy Bratranců Veverkových Leoš Šebela.

Hokejisté pokryli všechny ročníky, třeba Michal Bárta navštívil nejmladší žáky. „Bylo to super, měl jsem přidělenou 1. C, rozdal jsem vesměs samé jedničky. Byl jsem unešený z toho, že děcka kromě klasického obdržela i sportovní vysvědčení, to je jedině dobře,“ řekl pardubický útočník.

🏣 Kdopak nám to sedí v poslední lavici? 😉

Fotka zveřejněná uživatelem HC Dynamo Pardubice (@hcpce),

Hokejový klub Dynamo Pardubice spolupracuje se vzdálenostně od Tipsport areny nejbližší školou již třetím rokem. „Tyto specializované školy jsou velmi přínosné. Děti jsou pohybově nadanější, učivo mají skloubené s tréninky. Pro rodiče je taková volba, pokud doma vychovávají malého hokejistu, ideální,“ doplnil Michal Bárta.

Vzájemnou spolupráci si pochvaluje i ředitel Leoš Šebela: „Dostali jsme se do stádia, že jsme vychytali všechny mouchy, nyní je vše v pohodě. Za školu hodnotím tuto kooperaci jako velmi prospěšnou,“ uzavřel.

Fotogalerii z předávání vysvědčení naleznete na klubovém Google plus.