09.05.2016
(HoH)

Markétu Kvapilovou přemluvil bratr. Kupte si permici i vy!

PARDUBICE — V pondělí v 9.00 hodin ráno zahájil hokejový klub Dynamo Pardubice prodej permanentních vstupenek na novou sezonu. První majitelkou sezonní karty se stala Markéta Kvapilová. „Pořídila jsem si dvě permanentky k sezení,“ usmívala se s poukazy v ruce.

Vloni si vybírala zápasy, letos bude chodit na všechny. „Kupovala jsem si jednotlivé vstupenky, permanentku měl pouze bratr. Pro letošní sezonu mě přesvědčil, že si ji mám pořídit také,“ řekla.

Do nové sezony se dívá s optimismem. „Vím, že ta uplynulá nebyla úspěšná, některé zápasy byly ale hodně adrenalinové. Cítím z klubu velké odhodlání, že nová sezona bude lepší, i proto jsem si permanentku pořídila,“ pověděla krátce po koupi permanentní vstupenky. Na bratrovo místo mohla uplatnit pětiprocentní slevu: „Ta mě velmi potěšila, klubu za ni děkujeme.“

Markéta Kvapilová pochází z Horního Jelení. „Přestěhovala jsem se do Pardubic a vloni opět pravidelně začala chodit na hokej. Teď jsem tady doma a ráda budu fandit na každý zápas. Líbí se mi kultivované prostředí v Pardubicích, byla jsem i s dětmi. Těším se na novou sezonu,“ nechala se slyšet.

„Věřím, že pardubický hokej zamíří vzhůru, Dynamo je moje srdcová záležitost. Když jsem bývala náctiletá, tak jsem chodila fandit do kotle, nyní mám poprvé permanentku k sezení, vyšlo to, že s bratrem máme místo vedle sebe. Přeji celému klubu, aby se mu dařilo a dělal nám radost,“ doplnila Markéta Kvapilová.