07.04.2016
Jan Hrabal

Hokejová škola je naplněna. Klub přijímá pouze náhradníky

PARDUBICE — Do zahájení Hokejové školy Dynama Pardubice sice zbývají tři měsíce, jedno je ale jasné: všechna volná místa byla rozebrána. Stovka dětí se tak může těšit na skvělý program ve třetím červencovém týdnu!

Veškeré informace o hokejové škole: skola.hcdynamo.cz

Vzhledem ke snaze zachování kvality hokejové školy se klub stejně jako v minulé sezoně rozhodl přihlášky uzavřít. Hlavním cílem je spokojenost účastníků a rodičů. V případě vašeho zájmu o účast na hokejové škole kontaktujte Tomáše Hrubého (tomas.hruby@hcdynamo.cz) a on zaeviduje vaši přihlášku jako náhradníka.

Hokejový klub Dynamo Pardubice chce předat mladým hokejistům nejen z okolí své zkušenosti a přiblížit jim jednu z nejlépe fungujících sportovních organizací v České republice, což dokládá i nejvyšší počet mládežnických reprezentantů a zájem hráčů působit v Akademii ČSLH. Spojení hokejové školy s renomovaným hokejovým klubem dává všem jeho účastníkům záruku vysoké kvality. Klub je vděčný za všechny pozitivní ohlasy.

Hokejovou školu vedou kvalifikovaní trenéři pardubického klubu, kteří mají bohaté zkušenosti s vedením tréninků nejmladších kategorií. Náplň bude stejně jako vloni rozmanitá: tréninky na ledě, na suchu, speciálními tréninky pro brankáře, obránce a útočníky. V malé hale Tipsport areny je také střelnice, kde bude nainstalován nový povrch, venku hřiště s brankami. Cílem organizátorů je hráče i vychovávat, v plánu jsou i další aktivity, které přispějí nejen ke sportovnímu rozvoji dítěte.

Termín a místo konání

  • 16. – 22. července 2016, Tipsport arena Pardubice

Zaměření

  • nácvik a zdokonalování herních činností jednotlivců na začátku nové sezony
  • speciální tréninky pro jednotlivce: brankáři, obránci a útočníky
  • tréninky mimo led: stickhandling, slideboard, bosu, overball, aquahit
  • další sportovní vyžití během hokejové školy

Naše nabídka

  • profesionální přístup po celou dobu trvání hokejové školy
  • dozor po celou dobu trvání hokejové školy
  • správná strava a dodržování pitného režimu, možnost konzultací

Více informací

Samozřejmostí hokejové školy jsou konzultace, semináře, besedy… O její účastníky bude komplexně postaráno. Dětem se hodně líbila výuka hokejové angličtiny a prohlídka arény. Organizátoři navážou na tento úspěšný program a ještě jej obohatí. Účastníci hokejové školy mohou opět využít doprovodného programu v Aquacentru Pardubice nebo v Lanovém centru Pardubice.

„Děti chceme vést i ke správné stravě, budeme se bavit o pitném režimu. V tomto chceme úzce spolupracovat s rodiči. Zkrátka chceme všem poskytnout plný týdenní servis, aby během něj každé dítě načerpalo co nejvíce hokejových zkušeností,“ řekl šéftrenér mládeže Milan Kusý.

„Celý týden nebude pouze o drilu, chceme, aby si jej děcka užila. Kromě klasických tréninkových jednotek určitě využijeme návštěv pardubického aquacentra, na besídky dorazí i profesionální hokejisté. Určitě chceme do hokejové školy zapojit i hráče našeho A týmu a to buď jejich aktivní účastí na trénincích, nebo skrze zmíněná setkání,“ odkryl plány, co se všechno chystá pro účastníky hokejové školy.

Každý účastník hokejové školy obdrží na památku tričko s motivy hokejové školy a jejím novým logem. „Chceme podchytit talentované kluky z východočeského regionu, jehož přirozeným hokejovým centrem jsou Pardubice. Chceme ukázat naši práci s mládeží, aby hráči a rodiče viděli, že máme zájem o to, aby u nás nadále rostli kvalitní hokejisté,“ doplnil šéftrenér mládeže Dynama.