09.04.2016
(HoH)

Pojďte se 7. května proběhnout a pomoci dětskému domovu!

PARDUBICE — Hokejový klub Dynamo Pardubice uspořádá 7. května svůj historicky čtvrtý nadační běh. Výtěžek z něj věnuje Dětskému domovu Pardubice. Srdečně vás zveme! Vítěz běhu obdrží poukaz na permanentku k sezení na příští extraligovou sezonu.

Trasa Nadačního běhu vede po zpevněných cestách, zúčastnit se jej tedy mohou celé rodiny včetně dětí v kočárku. Využijte očekáváného pěkného počasí, navíc můžete svou účastí pomoci Dětskému domovu Pardubice!

Start Nadačního běhu je u Lanového centra Pardubice u koupaliště na Cihelně. Trasa vede po cyklostezce podél Labe směrem na Kunětickou horu a poté se stáčí doleva podél slepého ramene Labe nazpět. Zúčastnit se mohou fanoušci všech kategorií. Nejde o rychlost, ale o pomoc Dětskému domovu Pardubice – zapojte se také!

Celková délka trasy Nadačního běhu Dynama Pardubice měří zhruba 4,5 km. Děti se mohou nově zúčastnit kratší trasy okolo koupaliště. Nadačního běhu se zúčastní i děti z Dětského domova Pardubice, pro něž bude běh nejen sportovním zážitkem. Jeho se zúčastní také hráči A týmu se svými partnerkami – i oni tak pomohou dětskému domovu!

Nadační běh Dynama Pardubice

  • KDY: sobota 7. května 2015 od 10.00 hodin
  • KDE: Lanové centrum Pardubice na Cihelně
  • PROČ: pomoc Dětskému domovu Pardubice

Startovné

Výtěžek z nadačního běhu bude věnován Dětskému domovu Pardubice. Vítěz běhu obdrží poukaz na permanentku k sezení na příští extraligovou sezonu. Startovné bude možné uhradit online v aplikaci ONLINE VSTUPENKY nebo přímo na místě. Areál bude otevřen od 9.00 hodin.

Ceny vstupenek zakoupených online

  • dospělí: 100 korun, děti: 50 korun; v ceně je startovné a drobné občerstvení
  • dospělí: 250 korun, děti: 200 korun; v ceně je pamětní tričko, startovné a drobné občerstvení

Ceny vstupenek zakoupených na místě

  • dospělí: 150 korun, děti: 100 korun; v ceně je startovné a drobné občerstvení
  • dospělí: 300 korun, děti: 250 korun; v ceně je pamětní tričko, startovné a drobné občerstvení
Mapa nadačního běhu

Mapa Nadačního běhu Dynama Pardubice

V cíli bude nafouknutý kůň, kterého znáte z prostředí pardubické Tipsport areny a budete moci jím proběhnout!