29.03.2016
Komerční prezentace

Chcete cestovat s rodinou, či přáteli v pohodlí a luxusu?

PARDUBICE — Společnost BARTH Caravan nabízí k pronájmu luxusní karavany, s kterými zažijete nezapomenutelná dobrodružství. Využijte půjčovny luxusních obytných vozů a přívěsů a Vaše zážitky z cest dostanou najednou širší rozměr.

Společnost BARTH Caravan, sídlící v Pardubicích, provozuje půjčovnu moderních obytných vozů a přívěsů od prvotřídního německého výrobce Bürstner. S našimi obytnými vozy se Vám naskytne jedinečná příležitost podrobně poznat nejen přírodu země, kterou projíždíte, ale také její kulturu, zvyklosti a každodenní život

 Velkou výhodou cestování karavanem je, že nejste vázáni na jedno místo pobytu. Zaparkujete tam, kde se Vám líbí a druhý den můžete jet zase do jiného města, kempu nebo sousední země. Pro celou rodinu je zajištěno pohodlné spaní, v obytném přívěsu může spát dokonce sedm lidí.

Pro řízení obytných vozů stačí řidičské oprávnění skupiny B, protože jsou všechny do váhy 3,5 tuny. V letošním roce navíc pro velký zájem zákazníků rozšiřujeme portfolio obytných vozů o 11 novinek a aktuálně máme v nabídce více jak 20 nových a zánovních vozů pořízených převážně v roce 2015 a 2016. Většina vozů je vybavena nejmodernějšími technologiemi a kvalitním zpracováním, navíc mají krásný design a výborné jízdní vlastnosti takže uspokojí i nejnáročnější zákazníky.

Standardní výbavou našich obytných vozů je:

  • lednička s mrazákem
  • plynový sporák, nádobí a příbory
  • koupelna se sprchou a WC
  • šatna a spoustu odkládacích prostor
  • rozkládací markýza proti slunci a nepříznivému počasí
  • držáky na 4 kola na zadní části vozidla
  • navigace s podrobnými mapami celé Evropy včetně kempů
  • katalog kempů v Evropě
  • couvací kamery
  • DVD přehrávač

Minimální délka pronájmu jsou 3 dny, v sezoně (červenec a srpen) sedm dní. Zaručujeme Vám, že s našimi karavany cestujete bez skrytých poplatků. V nájemném je zahrnutý neomezený počet ujetých kilometrů, havarijní pojištění a dálniční známka pro Českou republiku.

Pokud jste milovníci nezávislého a svobodného cestování, je pro Vás obytný vůz ideálním dopravním prostředkem na dovolenou. Projeďte si různé kouty Evropy, každý den navštivte jiné místo a poznejte všechny krásy caravaningu na vlastní kůži. Každý večer přitom ulehejte do stejné postele a užívejte si pohodlí a luxusu hotelového pokoje na kolech.

Chcete Vaše zážitky z cest ještě umocnit? Pro skutečně pohodovou dovolenou máme k zapůjčení mnoho příslušenství. V nabídce najdete GoPro kameru pro zachycení každého okamžiku z Vašich cest, kempingovou výbavu (křesla, stoly, bezkouřové grily), ale také profesionální vysílačky.

Na Vašem pohodlí na cestách nám záleží, proto jsme všechny obytné vozy a přívěsy vybavili tak, abychom dosáhli Vaší maximální spokojenosti.

Rezervujte si včas své dobrodružství s rodinou či přáteli. Navštivte naše moderní webové stránky www.barth-caravan.cz, kde naleznete přehledné informace o volných termínech pronájmu a také zajímavé tipy na cesty.

Fotogalerie