27.03.2016
(HoH)

Vydražte výstroj největších bojovníků a užijte si oslavu

PARDUBICE — Souboj fanoušků začíná! Všichni mají příležitost bojovat o fanouškovskou čest a dát najevo podporu svému týmu. Mohou totiž vydražit artefakty prověřené tvrdou hrou, které do aukce věnovali největší bojovníci extraligy. Navíc celkový výtěžek aukce poslouží příznivcům daného klubu a dražiteli, který vydraží artefakt za nejvyšší částku, na posezonní oslavu s hráči klubu.

Zájemci se mohou těšit na součásti výstroje lídrů statistiky Radegast indexu: hokejku Tomáše Voráčka (BK Mladá Boleslav), podepsanou hokejku Milana Doudery (HC Oceláři Třinec), podepsané rukavice Jana Jaroměřského (HC Olomouc), helmu Martina Štajnocha (HC Dynamo Pardubice), hokejku Petra Strapáče (HC Vítkovice Steel), podepsanou hokejku Josefa Kováčika (HC Kometa Brno), brusle Michala Trávníčka (HC Verva Litvínov), hokejku Michala Gulašiho (HC Energie Karlovy Vary), rukavice Martina Pláňka (Mountfield HK), podepsanou hokejku Davida Skleničky (HC Škoda Plzeň), podepsané brusle Michala Čajkovského (HC Sparta Praha), hokejku Oldřicha Kotvana (PSG Zlín) nebo hokejku Marka Tomici (Piráti Chomutov).

Artefakt, který bude vydražen za nejvyšší částku v rámci celé aukce, se stane vítězným. Jeho dražitel pro svůj klub a jeho fanoušky získává celkový výtěžek dražby, který je určen na posezónní oslavu v hospodě s hráči daného klubu.

Bojovat o fanouškovskou čest a ukořistit součást výstroje lídrů statistiky Radegast index z každého týmu můžete do 22. dubna 2016 do 16.00 hodin na radegastindex.isport.cz.

Dražbu hokejových artefaktů přináší v rámci play off Tipsport extraligy Radegast, oficiální pivo hokejové extraligy, ve spolupráci s iSport.cz.