22.11.2015
Jan Hrabal

VIDEO: Liberec nás přehrával, uznal Patrik Poulíček

LIBEREC — V závěru utkání v Liberci využil přesilovku Dynama a snížil na rozdíl jediné branky. Pardubice však po dvou výhrách v řadě nebodovaly, ze severu Čech si přivezly prohru 1:2. Bílí Tygři v utkání dominovali. „Celou dobu nás přehrávali, měli jsme špatný pohyb, nebruslili jsme, báli jsme se hrát s pukem. Z naší strany to nebyl vůbec podařený zápas. Je třeba co nejrychleji zapomenout a co nejlépe se nachystat na úterní utkání s Litvínovem,“ řekl po skončení utkání střelec jediné branky hostí Patrik Poulíček.

Třetí útok se jako jediný zapsal do střelecké listiny. „Ani si přesně nepamatuji, kdo vstřelil gól, možná nakonec Daniel Voženílek, těžko říci. Při power play jsme se pořádně neudrželi na puku, zkoušeli jsme to tam zavézt, ale nešlo nám to,“ smutně konstatoval centr s číslem 77.

Celá kabina nyní vyhlíží velmi důležité střetnutí s Litvínovem. Pardubičtí touží navázat na výhru z posledního vzájemného utkání. „Musíme zapomenout na nedělní duel v Liberci a co nejlépe se nachystat na utkání s Litvínovem. Je třeba odevzdat stoprocentní výkon, body ze zápasů s takovými týmy potřebujeme,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.