15.08.2015
(HoH)

Dynamo FANS si užili skvělý výjezd do Švýcarska

PARDUBICE — Hokejisté Dynama Pardubice odehráli začátkem tohoto týdne tři zápasy ve Švýcarsku, na utkání s Davosem, Lausanne a Ajoie dorazili také Dynamo FANS, kteří začátkem září pořádají mohutný výjezd do Davosu na vzájemný duel Ligy mistrů.

Dynamo FANS se vydali do Švýcarska velkým karavanem, fanoušci pojali celý výlet jako poznávací dovolenou. „Bylo to veselé, nemělo to chybu,“ usmíval se Vít Vlachý, šéf Dynamo FANS.

Pardubičtí fanoušci vydatně podporovali hráče Dynama ve všech zápasech, navíc během volna poznali krásy Švýcarska. „Podívali jsme se do Ženevy, do Lausanne, byla to paráda,“ pověděl šéf fanoušků. Ti se také lodičkami projeli po Ženevském jezeře a navštívili Olympijské muzeum v Lausanne.

Ve Švýcarsku jsme nebyli sami – DĚKUJEME #DynamoFANS za podporu! 👏

Fotka zveřejněná uživatelem HC Dynamo Pardubice (@hcpce),

Liga mistrů

Dynamo v Lize mistrů

  • Sobota 22. srpna 2015 od 18.30 hodin:
    HC Dynamo Pardubice – HC Davos
  • Neděle 30. srpna 2015 od 17.00 hodin:
    HC Dynamo Pardubice – Färjestad BK
  • Čtvrtek 3. září 2015 od 20.00 hodin:
    Färjestad BK – HC Dynamo Pardubice
  • Sobota 5. září 2015 od 19.45 hodin:
    HC Davos – HC Dynamo Pardubice

Celý výjezd včetně programu plánovali fanoušci zhruba měsíc. „Tehdy se rozhodlo, že Dynamo bude hrát ve Vallée de Joux. Dali jsme do kupy pár lidí a vyjeli jsme. Byl to parádní výlet, navíc jsme mohli být s naším klubem,“ podotkl Vít Vlachý.

„Hodně se nám líbil zápas s Davosem, ten jsme sehráli parádně, i když pro trenéra to byl asi horor, když jsme z 5:1 najednou vedli jen 5:4. S Lausanne to bylo těžké, oni měli předtím volno a bruslili jak Rusové, hráli naplno a jen ztěžka jsme se dostávali do pásma. Každopádně v našem týmu je vidět proměna,“ poznamenal šéf Dynamo FANS.

Pardubičtí příznivci vyhlíží nový ročník Ligy mistrů, ve kterém se Dynamo utká s Davosem a Färjestadem. Fanoušci pořádají veliký výjezd 6. září 2015 do Švýcarska. „Byli jsme tam dřív na Spengler Cupu. HCD hraje v nádherné aréně ve velmi příjemném prostředí. Pojedou nás minimálně dva autobusy, pořádáme výjezd pro širokou veřejnost, další fanoušci se chystají po vlastní ose. Místa stále jsou, případní zájemci naleznou informace na webu DynamoFANS,“ doplnil.