18.06.2015
(HoH)

Také hokejisté otevřeli nové showroomy Autocentra BARTH

PARDUBICE — Významný partnerem Dynama – Autocentrum BARTH – se může pochlubit jedním z nejrozsáhlejších showroomů v České republice. I vy se můžete přijet podívat do autosalonu v Pardubicích na Dubině, kde si můžete vybrat nový vůz.

Autocentrum BARTH vybudovalo areál o rozloze přes 22 000 m2, na této ploše zastupuje jedenáct automobilových a motocyklových značek včetně Škody. Slavnostního otevření showroomů se zúčastnili vedle zástupců vedení hokejového klubu Dynamo Pardubice také kapitán Petr Čáslava a útočník Tomáš Rolinek.

„Když jsem jezdil okolo, tak jsem si všiml, že na Dubině roste něco velikého. Mile mě překvapilo nádherné prostředí, je to tu opravdu velmi hezké. Celý areál byl vybudován za poměrně krátkou dobu, líbí se mi tu,“ nechal se slyšet Petr Čáslava.

Oba hokejisté Dynama v rámci celovečerního programu spolu s Českými Miss odhalili novou Škodu Superb. „Je nádherná,“ poznamenal Tomáš Rolinek a doplnil: „Bylo pro nás s Petrem ctí, že jsme mohli v tak pěkném prostředí odkrýt nového superba.“

Večer začal slavnostním otevřením nových showroomů značek Volkswagen a Škoda, na pódiu se vystřídali Ready Kirken a Miroslav Žbirka. Potlesk samozřejmě sklidily i České Miss nebo závodníci BARTH racing, které představil předseda představenstva a výkonný ředitel Autocentra BARTH Michal Burkoň.

Fotogalerie