22.08.2017
Jan Hrabal

68. nepřetržitá sezona se blíží. Už máte svou permanentku?

ZLÍN / PARDUBICE — I s pomocí fanoušků Dynamo zvládlo těžkou sezonu, aby mohlo hledět k té další a opět extraligové. Žádný jiný klub nehraje nejvyšší soutěž po postupu tak dlouho, Pardubice se těší na osmašedesátou v řadě. Rozehraje ji již v pátek 8. září 248. vzájemným soubojem s pražskou Spartou. V posledních dnech stoupá zájem fanoušků o sezonní vstupenky, permanentky jsou v prodeji ve středu od 12.00 do 17.00 hodin a ve čtvrtek od 13.00 do 17.00 hodin!

„Čeká nás velmi náročná sezona, všichni tvrdě pracujeme na tom, abychom ani zdánlivě neopakovali loňský scénář. Rádi bychom postoupili do předkola play off. Výsledky v přípravě nepřeceňujeme, ani nepodceňujeme. Vážíme si všech sedmi vítězství, naposledy v úterý ve Zlíně. Stále je před námi mnoho práce, cítíme a z reakcí okolí i atmosféry v kabině věříme, že jsme se vydali na správnou cestu,“ řekl generální manažer klubu Dušan Salfický.

Jak se blíží konečný termín pro prodej permanentek, stoupá počet dotazů ohledně možností jejich pořízení. Z důvodů budování nového ticketingového systému Dynamo nerealizovalo jejich online prodej. Vývoj předprodeje na pokladnách kopíruje ten loňský, stále jsou k dispozici i kvalitní místa kategorie A. Veškeré informace naleznete v sekci PERMANENTKY.

„Denně nám volají a píší fanoušci, jak je to s permanentkami. Vnímáme od závěru minulého ročníku zvýšený a upřímný zájem o Dynamo, a to z celého regionu. Této přízně si vážíme, také nás zavazuje k tomu, abychom všichni v organizaci makali naplno a co nejlépe nachystali novou sezonu,“ doplnil s tím, že obsáhlý rozhovor o průběhu příprav poskytne v nejbližší době.

Pardubičtí hokejisté vyhráli sedm přípravných utkání z devíti, to desáté sehrají v tento čtvrtek od 18.00 hodin ve velké hale Tipsport areny proti Olomouci. Majitelé permanentek mají vstup zdarma, lístky za cenu 50 korun lze zakoupit také online.