13.05.2012
(HoH)

Vydražte si finálový dres a pomozte Dětskému centrum Veská!

PARDUBICE — HC ČSOB Pojišťovna Pardubice v intenzivním spojení s hráči A týmu rozhodl udělat další pozitivní krok v projektu „Táhneme s vámi za jeden provaz“ a uspořádat internetovou dražbu finálových dresů play off České pojišťovny. Výtěžek z aukce dresů bude věnován Dětskému centru Veská. Fanoušci si vybrali pětici dresů z vítězného extraligového finále, nyní jdou do dražby!

Vstup do aukce dresů

Vyvolávací ceny finálových dresů HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
Číslo dresu Jméno a příjmení hráče Vyvolávací cena
42 Petr Koukal 6000 korun
99 Martin Růžička 5500 korun
48 Jan Kolář 5000 korun
24 Aleš Píša 4500 korun
61 Daniel Rákos 4000 korun

Aukce originálních dresů z finále České pojišťovny se uskuteční v termínu od 13. května 2012 do 23. května 2012 do 16.00 hodin výhradně přes internet. Vyvolávací ceny jsou u jednotlivých hráčů stanoveny od 4000 do 6000 korun. Zapojte se i vy do tohoto charitativního projektu – získejte finálový dres HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a přispějte navíc dobré věci!

Táhneme s vámi za jeden provaz

Hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice jsou vidět v boji se soupeři v hokejových arénách, nyní se ale věnovali malým dětem bez rodičů. I to dalo impulz pro myšlenku vzniku pilotní fotografie projektu.

Pardubičtí hokejisté nebojují jen na sportovním poli, snaží se být prospěšní a užiteční jinde a jinak. Všichni spojují svá srdce v jeden tým, tentokrát ne v boji o titul, ale pro dobro malých dětí. Prostřednictvím tváře úspěšného hokejisty povzbuzují i ostatní kolem sebe, nejsou lhostejní k životní situaci některých dětí.

Ředitelka Dětského centra Veská, primářka Drahomíra Peřinová, se dlouhodobě snaží pro děti ve svém Centru vytvořit prostředí co nejvíce připomínající to domovské. Má za sebou velmi dobré výsledky a nyní chce rozšířit zázemí pro děti rekonstrukcí další části oddělení.

Hokejový klub jí chce být v této cestě nápomocný a prospěšný. Prvním krokem k budoucí spolupráci pardubického hokejového týmu s Dětským centrem Veská bylo uspořádání dražby hokejového dresu kapitána týmu Petra Koukala z probíhající soutěže European Trophy. Nyní mají fanoušci možnost vydražit dresy z finále extraligové sezony 2011/2012.

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice se stal patronem Dětského centra Veská a chce mu být dobrým a pomocným partnerem. Buďte jím i vy. Mnoho srdcí – jeden tým!